top of page

Algemene voorwaarden

Door het deelnemen aan coaching voor jou en de hond accepteer je deze huisregels/voorwaarden. Het niet naleven van de spelregels kan leiden tot het door Wijzer met Honden eenzijdig beëindigen van coaching zonder restitutie van het betaalde bedrag.

Algemeen:

Het fysiek of psychisch geweld t.a.v. honden wordt niet getolereerd. Dit kan tot royering leiden.
Je hond moet ingeënt zijn of je moet in ieder geval een vaccicheck (bloed is dan gecontroleerd op antistoffen) kunnen overleggen.
Overleg bij loopse teven of het handig is om een afspraak door te laten gaan.
In geval van twijfel aangaande de gezondheid van de hond dient vooraf telefonisch overleg te zijn.
Als je hond speelt met andere honden is dat op uw eigen risico.
Ongelukjes op het buitenterrein dient men op te ruimen, neem zelf poepzakjes mee.
Je leeftijd is minimaal 16 jaar. Kinderen kunnen en het hele gezin kan ook gecoacht worden, daar kunnen we een aparte afspraak voor plannen.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent, indien je verhinderd bent s.v.p. minimaal 24 uur van tevoren afmelden anders wordt het bedrag van de afspraak in rekening gebracht
Zorg ervoor dat de hond voor de afspraak goed uitgelaten is.
Gebruik tijdens de coaching en daarbuiten een goed passend tuigje, halsband liever niet. Dit tijdens de afspraak uiteraard in combinatie met een riem. Het gebruik van een gentle leader, gentle walker, prikbanden, stroombanden, slipkettingen, slipbanden, slipkoorden en anti-trektuigjes is bij Wijzer met Honden NIET toegestaan!

 

Betalingen:

Een inschrijving is definitief na ontvangst van inschrijfformulier via post of mail.

Ik vind het belangrijk dat we weten of we/ onze werk- en denkwijze bij elkaar passen voordat we starten met coaching. Mocht je om welke reden dan ook besluiten tussentijds te beëindigen, dan zal ik beoordelen of er restitutie van het betaalde bedrag kan plaatsvinden.


Aansprakelijkheid:

Wijzer met Honden is niet aansprakelijk voor schade, diefstal, verlies, ongevallen, etc., op één van de locatie van de coachpraktijk of daarbuiten tijdens coaching. Tevens is Wijzer met Honden niet aansprakelijk voor ongevallen met de hond en/of honden onderling. Schade kan nooit verhaald worden op de coach en/of Wijzer met Honden.

bottom of page