Algemene voorwaarden:

Door het deelnemen aan coaching voor jou en de hond accepteer je deze huisregels/voorwaarden. Het niet naleven van de spelregels kan leiden tot het door Wijzer met Honden eenzijdig beëindigen van coaching zonder restitutie van het betaalde bedrag.

Algemeen:

Het fysiek of psychisch geweld t.a.v.honden wordt niet getolereerd. Dit kan tot royering leiden.
Je hond moet ingeënt zijn of je moet in ieder geval een vaccicheck (bloed is dan gecontroleerd op anttistoffen) kunnen overleggen.
Overleg bij loopse teven of het handig is om een afspraak door te laten gaan.
In geval van twijfel aangaande de gezondheid van de hond dient vooraf telefonisch overleg te zijn.
Als je hond speelt met andere honden is dat op uw eigen risico.
Ongelukjes op het buitenterrein dient men op te ruimen, neem zelf poepzakjes mee.
Je leeftijd is minimaal 16 jaar. Kinderen kunnen en het hele gezin kan ook gecoacht worden, daar kunnen we een aparte afspraak voor plannen.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent, indien je verhinderd bent s.v.p. minimaal 24 uur van tevoren afmelden anders wordt het bedrag van de afspraak in rekening gebracht
Zorg ervoor dat de hond voor de afspraak goed uitgelaten is.
Gebruik tijdens de coaching en daarbuiten een goed passend tuigje, halsband liever niet. Dit tijdens de afspraak uiteraard in combinatie met een riem. Het gebruik van een gentle leader, gentle walker, prikbanden, stroombanden, slipkettingen, slipbanden, slipkoorden en anti-trektuigjes is bij Wijzer met Honden NIET toegestaan!

Betalingen:

Een inschrijving is definitief na ontvangst van inschrijfformulier via post of mail.

Ik vind het belangrijk dat we weten of we/ onze werk en denkwijze bij elkaar passen voordat we starten met coaching. Mocht je om welke reden dan ook besluiten tussentijds te beëindigen, dan zal ik beoordelen of er restitutie van het betaalde bedrag kan plaatsvinden.

Aansprakelijkheid:

Wijzer met Honden is niet aansprakelijk voor schade, diefstal, verlies, ongevallen, etc., op één van de locatie van de coachpraktijk of daarbuiten tijdens coaching. Tevens is Wijzer met Honden niet aansprakelijk voor ongevallen met de hond en/of honden onderling. Schade kan nooit verhaald worden op de coach en/of Wijzer met Honden.

 

Privacyverklaring:

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn. 

 

Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Marlene Lok. De eigenaresse van Wijzer met Honden, gevestigd in Mijdrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30224540.

 

Persoonsgegevens

 

Waarom ik jouw gegevens bewaar 

Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer en social media accounts) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de weg die wij samen gaan als Marlene van Wijzer met Honden en cliënt van Wijzer met Honden.

Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens nadat je ja hebt gezegd op met mij werken. Zie je er na een oriëntatie van af dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem. 

 

Verwerken persoonsgegevens 

Mocht je ja zeggen op werken met mij (of het nu om coaching, workshops of welke dienst dan maar ook van Wijzer met Honden gaat) dan vraag ik je waarschijnlijk om meer gegevens. Bijvoorbeeld in een inschrijfformulier of tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. En mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming.  

 

Beveiliging

Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou. Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een code. 

Mijn site (www.wijzermethonden.nl is een etalage, alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Ik ben bij een betrouwbare server en ik vertrouw op de bescherming van gegevens door wix.com.

Ik gebruik voor zover ik weet geen cookies. 

 

Niet digitale gegevens 

Een enkele keer schrijf ik iets over jou op of bewaar iets wat je bij mij maakte. Ik bewaar dat in een afgesloten kast.

 

Je mag er dus gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is. Laten we daar maar niet van uitgaan. 

 

Termijnen waarop ik gegevens bewaar 

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met jou doe. 

 

Jouw rechten  

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.

Wijzer met Honden

 

Watersnip 18

3641 WN Mijdrecht

06 42663952
info@marlenevonk.nl

Bereikbaar op werkdagen en op

zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur.


KvK: 30224540
BTW nummer: NL173076543B01

Maak een afspraak

Klik op onderstaande link en ik neem z.s.m. contact met je op.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2019 Marlene Vonk      Algemene voorwaarden      Privacyverklaring