top of page
Voor de bewuste hondenliefhebber die meer inzicht wil in het gedrag van de hond en meer in

Ontdek wat een reading van jouw hond voor jullie kan betekenen

Soms weet je het niet zeker...
 

Je hond vertoont bepaald gedrag en je wil weten wat het betekent. Adviezen en tips uit je omgeving brengen je niet veel verder, hooguit verder in onzekerheid. Je twijfelt of je het wel goed aanpakt, en je wil niets doen om iets erger te maken. Je kent de hondentaal, je hebt al veel geprobeerd maar zowel voor de hond als voor jou niet met het gehoopte resultaat. 

Hoe zou het voor je zijn als iemand met je meekijkt, even vanuit een ander perspectief kijkt naar alles wat er is aan gedrag en geboden oplossingen tot nu toe? Dat je weer helder hebt hoe je verder kunt en dat je zeker weet dat je niets doet wat het welzijn van jouw hond in de weg staat.

Na deze reading heb je meer inzicht in waar het probleem zit, wat de behoefte en/ of de emotie achter het gedrag is en wat jij kunt doen om je hond hierbij op de juiste manier te begeleiden. Ook heb je meer inzicht in je eigen invloed op het gedrag, mocht daar sprake van zijn. 

Blije hond

Afstemmen op de energie van jouw hond

 

Wat mij er aan opvalt is dat het dezelfde uitkomsten kunnen zijn als tijdens een dieropstelling. Alleen in een opstelling voel en ervaar je het zelf ook. 

 

De opleiding voor dierentolk heb ik bijna 15 jaar geleden al gevolgd bij Cecilia van der Drift (van het boek ‘Dieren aan het woord’). Daarna volgden bijscholingen en oefendagen. 

 

De reading bestaat uit twee delen:

  1. Uitgebreide afstemming op jouw hond

  2. Nabespreken en doornemen van inzichten en adviezen op maat voor jou en je hond

Het werkt als volgt:

Je stuurt via email de naam en (vermoedelijke) geboortedatum van jouw hond. Max. 5 vragen (geen medische vragen) en voeg een foto toe waar de (gehele)  hond alleen op staat en waar de ogen duidelijk te zien zijn.

 

Jouw bijdrage is € 75,- euro (per hond). Dat is incl. reading (via de mail toegestuurd) en telefonische nabespreking van ongeveer 30 minuten.

 

Wil je dit voor jouw hond(en) dan meld je je aan via onderstaande button. Ik neem dan zsm contact met je op om een datum in te plannen. 

Wat anderen zeggen

De reading voor mijn hond heb ik vooral gedaan om te laten checken door iemand anders of mijn gevoel klopt en of het idd “goed” gaat met hem

Fijn dat er ook bij hem zoveel overeenkomsten te zien zijn met wat ik zelf voel en denk.

Ik wil je nogmaals onwijs bedankt voor je fijne readings. Ik heb er zeker veel aan gehad!

Blijf dit dus vooral aanbieden, dit kan zo onwijs waardevol zijn!

Jennifer

bottom of page