top of page
image-27-11-22-16-57_edited.jpg

Live online sessie:

Een pup in huis, geen roze wolk?
 

“Oh wat keken we uit naar onze pup. En oh wat werd ik met mezelf geconfronteerd. Ik dacht dat ik mijn triggers en thema’s wel kende maar ik voel van alles bij zijn gedrag. Ik ben al wel gestart bij een hondenschool maar misschien kunnen we samen eens onderzoeken wat mij nou zo raakt zodat ik er beter voor mijn pup kan zijn.”

 

Triggers, rode knoppen die worden ingedrukt terwijl we naar beste kunnen proberen een pup te begeleiden en op te voeden tot hopelijk die stabiele volwassen hond terwijl je jezelf alles behalve stabiel voelt. Hoe doe je dat? 

 

Deze vragen en omdat ik ook een redelijk eigen(-wijs) idee heb over het opvoeden en begeleiden van pups maakte dat ik dit traject, speciaal voor jou en je pup, heb ontwikkeld. 

Iets voor jou en je pup?


Het kan natuurlijk zo zijn dat jij net een pup in huis hebt en jezelf hierin herkent. Wellicht vind je het fijn om eens samen met andere gelijkgestemden met dezelfde vragen een live online sessie bij te wonen. In deze sessie vertel ik meer over hoe ik pups begeleiden zie, hoe je hun eigen wijsheid kunt erkennen en zien en hoe je zelf mag vertrouwen op je eigen wijsheid. Dit kan allemaal samengaan als we iets meer voelen en iets minder overdenken. Maar ook het kennen van jouw eigen oude overtuigingen en valkuilen is essentieel om je pup te kunnen geven wat hij nodig heeft. 

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor deze GRATIS online sessie op woensdagavond 7 december van 19.00 tot 20.00 uur. 

GRATIS inzichtsessie
bottom of page