top of page
Download Free Guide - Blog Banner (Facebook-omslagfoto) (Fotocollage) (Flyer)_edited.jpg

3 manieren om meer ontspanning te vinden in de omgang met je hond

Al heel lang is hondengedrag mijn passie en de laatste jaren kwam daar nog iets bij wat mijn interesse wekte. Naast uitvinden welke behoefte en emotie achter het gedrag bij de hond zit werd ik ook nieuwsgierig naar welke invloed hebben wij als mens op het gedrag van de hond.

Wat spiegelt de hond van ons?

Welke behoefte en emotie hebben wij zelf in relatie tot het gedrag van onze honden?

Is het gedrag of jouw gevoel daarbij misschien een signaal dat er iets in jouw leven bijgestuurd mag worden?

En als hij dan iets spiegelt wat eigenlijk van ons is, wat kunnen we daar dan aan of mee doen? 

Wat mij betreft is het essentieel om dat te weten. Enerzijds omdat niet iedere oplossing voor bijvoorbeeld probleemgevend gedrag uitsluitend bij de hond te vinden is. Anderzijds omdat juist heel veel mensen zich afvragen of zij iets fout doen en of de hond iets van hen spiegelt.

 

Maar de hond is ook een individu met eigen wensen, grenzen en uitdagingen. Niet al het probleemgevend gedrag is dus te herleiden naar de begeleider. En om het nog ‘makkelijker’ te maken kan het ook over jullie beiden gaan.

Hoe fijn is het dan om hier duidelijkheid in te hebben? 

Als jij er net zo over denkt, en als jij wel eens geraakt wordt door het gedrag van jouw hond, dan is dit e-book voor jou.

Meld je aan voor meer tips en adviezen per email en ontvang direct mijn GRATIS e-book met daarin 3 manieren om meer ontspanning te vinden samen met je hond.

De tips en adviezen komen jouw kant op!

GRATIS inzichtsessie
bottom of page