top of page
Natte hond in het water

Nèt even dat steuntje in de rug bij die vraag over je hond

Soms weet je het niet zeker...
 

Je hond vertoont bepaald gedrag en je wil weten wat het betekent. Adviezen en tips uit je omgeving brengen je niet veel verder, hooguit verder in onzekerheid. Je twijfelt of je het wel goed aanpakt, en je wil niets doen om iets erger te maken. Je kent de hondentaal, je hebt al veel geprobeerd maar zowel voor de hond als voor jou niet met het gehoopte resultaat. 

Hoe zou het voor je zijn als iemand met je meekijkt, even vanuit een ander perspectief kijkt naar alles wat er is aan gedrag en geboden oplossingen tot nu toe? Dat je weer helder hebt hoe je verder kunt en dat je zeker weet dat je niets doet wat het welzijn van jouw hond in de weg staat.

Na deze sessie heb je meer inzicht in waar het probleem zit, wat de behoefte en/ of de emotie achter het gedrag is en wat jij kunt doen om je hond hierbij op de juiste manier te begeleiden. Ook heb je meer inzicht in je eigen invloed op het gedrag, mocht daar sprake van zijn. 

De hond uitlaten

Een enkele sessie

 

Bezoeken en het volgen van trajecten zijn niet altijd voor iedereen mogelijk. Hoe fijn is het om dan een moment van coaching en begeleiding te krijgen waardoor jij weer verder kunt. 

 

Deze begeleiding bestaat uit een korte intake per mail door middel van een vragenlijst. Hierdoor kunnen we tijdens de sessie meteen aan de slag. Je krijgt tips en adviezen waarmee je gaat oefenen. Na deze les is er nog een kort telefonisch contactmoment om door te nemen hoe het gaat en of er nog iets nodig is. 
 

Een sessie duurt +/- 60 minuten, de nabespreking +/- 15 minuten,  je investering is € 80,-.

Het kan gaan om een wandeling op een plek die we samen bepalen, live online via beeldbellen, bij je thuis, net waar behoefte aan is.

Vervolgsessies zijn mogelijk, bij meer vervolgsessie raad ik het volledige traject aan.

bottom of page