top of page
Voor de bewuste hondenliefhebber die meer inzicht wil in het gedrag van de hond en meer inzicht wil ik zichzelf in relatie tot de hond.  - Systemisch coachen met de hond als spiegel - Gedragsbegeleiding voor de hond vanuit holistische visie - Coaching voor mens en hond  - Ook voor dog assisted coaches   Wijzer met Honden | Mijdrecht www.wijzermethonden.nl

Ontdek jouw eigenwijsheid en die van je hond

In een telefonische inzichtsessie kijken we samen naar hoe jij weer ontspannen kunt samenleven met je hond.

Wellicht loop jij al een tijd je met vragen over het gedrag van je hond en waarom het jou zo raakt.
 

Misschien herken je het volgende: 

​​

  • Je bent nieuwsgierig naar wat de hond van jou spiegelt, zeker omdat je soms merkt dat zijn gedrag anders is wanneer jij niet lekker in je vel zit

  • Je twijfelt of je het wel goed genoeg doet voor en met je hond, of je hem wel gelukkig maakt

  • Je ziet gelijkenissen tussen eigenschappen van jezelf in je hond en je vraagt je af of dat een nadeel is voor je hond

Meld je dan nu helemaal gratis aan voor een 30 minuten durende telefonische inzichtsessie. Het aantal plaatsen is beperkt, momenteel heb ik nog voor 5 sessies plek in april.

Mijn kennis en ervaring

Al heel lang is hondengedrag mijn passie en de laatste jaren kwam daar nog iets bij wat mijn interesse wekte. Naast uitvinden welke behoefte en emotie achter het probleemgedrag bij de hond zit werd ik ook nieuwsgierig naar welke invloed hebben wij als mens op het gedrag van de hond.
 

Wat spiegelt de hond van ons? Welke behoefte en emotie hebben wijzelf in relatie tot het gedrag van onze honden? Is het wel probleemgedrag of is het niet meer dan een signaal dat er iets in jouw leven bijgestuurd mag worden? En als hij dan iets spiegelt wat eigenlijk van ons is, wat kunnen we daar dan aan of mee doen?  
 

Wat mij betreft is het essentieel om dat te weten. Enerzijds omdat niet iedere oplossing voor probleemgedrag uitsluitend bij de hond te vinden is. Anderzijds omdat juist heel veel mensen zich afvragen of zij iets fout doen, of de hond iets van hen spiegelt. Maar de hond is ook een individu met eigen wensen, grenzen en uitdagingen. Niet al het probleemgedrag is dus te herleiden naar de begeleider. En om het nog ‘makkelijker’ te maken kan het ook over jullie beiden gaan.
 

Ik heb al vele mensen met hun hond op die manier mogen begeleiden. Door verder te kijken dan alleen naar het probleem of het gedrag groeit niet alleen de hond in zelfvertrouwen maar de mens naast de hond ook.

 

Plan direct jouw gratis inzichtsessie in.

Laat je je gegevens achter? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een inzichtsessie.

 

GRATIS inzichtsessie
bottom of page