top of page

wo 07 dec

|

Een pup in huis, (g)een roze wolk?

Een pup in huis, (g)een roze wolk?

In deze sessie vertel ik meer over welzijnsgericht opvoeden en begeleiden van pups, hoe je hun eigen wijsheid kunt erkennen en hoe je zelf mag vertrouwen op jouw eigen wijsheid.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een pup in huis, (g)een roze wolk?
Een pup in huis, (g)een roze wolk?

Tijd en locatie

07 dec 2022, 19:00 – 20:00

Een pup in huis, (g)een roze wolk?

Over het evenement

Triggers, rode knoppen die worden ingedrukt terwijl we naar beste kunnen proberen een pup te begeleiden en op te voeden tot hopelijk die stabiele volwassen hond terwijl je jezelf alles behalve stabiel voelt. Hoe doe je dat?

Deze vragen en omdat ik ook een redelijk eigen(-wijs) idee heb over het opvoeden en begeleiden van pups maakte dat ik dit traject, speciaal voor jou en je pup, heb ontwikkeld.

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij net een pup in huis hebt en jezelf hierin herkent. Wellicht vind je het fijn om eens samen met andere gelijkgestemden met dezelfde vragen een live online sessie bij te wonen. In deze sessie vertel ik meer over hoe ik pups begeleiden zie, hoe je hun eigen wijsheid kunt erkennen en zien en hoe je zelf mag vertrouwen op je eigen wijsheid. Dit kan allemaal samengaan als we iets meer voelen en iets minder overdenken. Maar ook het kennen van jouw eigen oude overtuigingen en valkuilen is essentieel om je pup te kunnen geven wat hij nodig heeft.

Deel dit evenement

bottom of page