top of page
Voor de bewuste hondenliefhebber die meer inzicht wil in het gedrag van de hond en meer inzicht wil ik zichzelf in relatie tot de hond.  - Systemisch coachen met de hond als spiegel - Gedragsbegeleiding voor de hond vanuit holistische visie - Coaching voor mens en hond  - Ook voor dog assisted coaches   Wijzer met Honden | Mijdrecht www.wijzermethonden.nl

Ontdek jullie kwaliteiten en valkuilen, leer je hond en jezelf in relatie tot je hond beter kennen

Wat zijn jullie kwaliteiten en valkuilen als team?
 

In een coachgesprek via Zoom (live online) maken wij het kernkwadrant op voor jouw en je hond. Het kernkwadrant bestaat uit jullie kernkwaliteit, jullie valkuil, jullie uitdaging en jullie allergie. Met dit model krijg je inzicht in je sterke punten als team, waar je je in wilt ontwikkelen samen met je hond en wat jullie valkuilen zijn. Dit zorgt voor meer inzicht in jezelf, je hond, jullie relatie en op deze manier kom je er achter hoe en op welk gebied je samen kunt groeien. 

IMG_3324.jpg

Een enkele sessie

 

Bezoeken en het volgen van trajecten zijn niet altijd voor iedereen mogelijk. Hoe fijn is het om dan een moment van coaching en begeleiding te krijgen waardoor jij weer verder kunt. 

 

Een sessie duurt max. 30 minuten, je investering is € 45,-.

Vervolgsessies zijn mogelijk, bij meer vervolgsessies raad ik het traject Vertrouw op je eigen-wijsheid aan.

bottom of page