top of page
Ontwerp zonder titel (15).png

Bach bloesems: natuurlijke ondersteuning voor balans en welzijn

In een wereld waarin stress en emotionele uitdagingen vaak voorkomen, is het belangrijk om effectieve en natuurlijke manieren te vinden om ons welzijn te ondersteunen. Bachbloesems bieden een prachtige oplossing. Deze natuurlijke remedies, ontwikkeld door Dr. Edward Bach, zijn gebaseerd op de helende eigenschappen van bloemen en planten. .

 

Wat zijn Bachbloesems?

Bachbloesems zijn vloeibare extracten die worden verkregen uit specifieke bloemen en planten. Dr. Edward Bach, een gerenommeerde arts en homeopaat, ontwikkelde deze remedies in de jaren 1930. Hij geloofde dat emotionele onevenwichtigheden de oorzaak waren van fysieke ziekten en dat het herstellen van deze onevenwichtigheden essentieel was voor genezing. Bachbloesems werken op subtiele energetische niveaus en kunnen helpen bij het herstellen van emotionele harmonie.

 

Hoe werken Bachbloesems?

Elke Bachbloesem is geassocieerd met een specifieke emotie of gemoedstoestand. Door het innemen van de juiste bloesemremedie, wordt de negatieve emotie omgezet in een positieve kwaliteit. Bijvoorbeeld, de bloesemremedie "Mimulus" kan helpen bij het overwinnen van angst en verlegenheid, terwijl "Impatiens" kan helpen bij het verminderen van ongeduld en irritatie. Bachbloesems werken subtiel en zacht, zonder bijwerkingen, en kunnen veilig worden gebruikt door mensen van alle leeftijden, inclusief kinderen en huisdieren.

 

Toepassingen van Bachbloesems:

Bachbloesems kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om emotioneel welzijn te bevorderen. Ze kunnen worden ingenomen als druppels, direct onder de tong of gemengd met water. Voor dieren kun je het aanbieden in een schoon kommetje of eventueel op een klein snackje. Bachbloesems kunnen helpen bij het omgaan met stress, angst, verdriet, woede, onzekerheid en vele andere emotionele uitdagingen die we in het dagelijks leven tegenkomen.

 

Ben je op zoek naar natuurlijke manieren om het emotionele welzijn van je hond en/of van jezelf te verbeteren? Door het aanbieden van een breed scala aan Bachbloesemremedies, kan ik helpen om specifieke emotionele uitdagingen aan te pakken en een gevoel van balans en harmonie te herstellen. Daarbij begeleid ik je bij het kiezen van de juiste Bachbloesems voor jullie individuele behoeften en informeer ik je over de juiste dosering en toepassingsmethoden.

Ontwerp zonder titel (16)_edited.jpg

Wat is er nog meer nodig?

 

Jouw welzijn en dat van je hond staan voorop. Daarom is een consult inbegrepen bij de Bachbloesemproducten. Ik wil ervoor zorgen dat je de juiste remedies op de juiste manier gebruikt. Daarbij werken de bloesems als ondersteuning, ik vind het belangrijk dat je naast het eventueel innemen of aanbieden van Bachbloesems weet welke andere maatregelen jou en/ of je hond zouden kunnen ondersteunen. 

Ook de manier van aanbieden is belangrijk, keuzevrijheid bij de hond en weten wanneer het genoeg is. 

Een (telefonisch) consult duurt 30 minuten. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst bespreken we tijdens dat consult wat er verder nog nodig is voor jou en/of je hond.

Je bijdrage voor dit uitgebreide consult is €45 en €12,50 per flesje voor de Bachbloesemmix.

* neem even contact op voor consulten voor meerdere dieren of voor mens en dier samen, dan kan het zijn dat er meer tijd nodig is. 

bottom of page