Image by Ryan Walton

Online: Vertrouwen op je eigenwijsheid en op de eigenwijsheid van je hond

Herken je dit?
 

 • Wat je ook doet voor je hond, je hebt het gevoel dat je tekort schiet en dat je misschien wel niet goed genoeg voor hem bent en dat maakt je verdrietig.
   

 • Je investeert veel in kennis over hondengedrag. Aan de ene kant trekt dat je aan, aan de andere kant maakt het je ook onzeker omdat je nu ook veel meer ziet en omdat niet altijd weet hoe je de kennis moet toepassen.

 • Het ongevraagde commentaar van mensen in je omgeving, opmerkingen als: “Je moet hem ook gewoon dwingen.” “Zo maak je hem juist angstiger.” maken je onzeker. Je wil je hond graag op je eigen manier begeleiden en op je gevoel vertrouwen maar je staat er wel veel alleen in
   

 • Het lijkt wel of je hond het voelt als jij onzeker bent of gespannen. Je hebt gehoord dat dat kan, en je word alleen daarvan al onzeker. Want juist als jij niet lekker in je vel zit dan lijken de uitdagingen, die je al met je hond hebt, uitvergroot. Wanneer jij prikkelbaar bent lijkt je hond ook eerder uit te vallen. Wanneer jij je onzeker voelt lijkt je hond ook wat minder zeker op straat. Je vraagt je af of jij zijn problemen nou uitvergroot ziet op die dagen of spiegelt je hond werkelijk iets van jou? 
   

 • Je vind het heerlijk om er voor je hond te zijn maar soms voelt het ook als te veel. Wanneer hij dan aandacht vraagt reageer je wel eens feller dan je eigenlijk wil. Op die momenten voel je je ontzettend schuldig naar je hond.

Hongerige hond

Hoe zou het voor je zijn als:
 

 • Je je ontspannen voelt, ook als er mindere dagen zijn. Van jullie samen, van de hond of van jou. Dat je je lichter voelt, opgelucht, dat het OK is, niet steeds maar beter tot perfect hoeft.
   

 • Je weet hoe je je moet verbinden met de kennis die je al hebt. Dat je je kennis en je intuïtie samen kunt inzetten om er voor je hond te kunnen zijn.
   

 • Je nu weet waardoor je geraakt werd door opmerkingen van anderen. Deze maken je nu niet meer aan het twijfelen. In plaats van er last van te hebben kun je ze nu ontvangen als cadeau, als iets wat geheeld mag worden.
   

 • Je kunt herkennen of en wanneer je hond iets van jou spiegelt. Dat je er je voordeel mee kan doen, en dat je ook weet wanneer het niet om spiegelen gaat maar het gewoon bij je hond hoort. Dat niet alles aan jou te linken is en op jouw schouders hoeft te liggen.
   

 • Je je veel rustiger voelt in de omgang met je hond. Je Dat je nu weet dat je leefde met oude overtuigingen, die soms echt nog wel langskomen, ‘doe eens normaal’, doorzetten, iedereen willen helpen. Maar je ziet nu ook in hoe die overtuigingen jezelf, maar ook je omgeving onder andere dus ook je hond tekort doen. Dat herken je nu. En dat kan je loslaten.

Dat is mogelijk als je het live online traject Vertrouwen op je eigenwijsheid en op de eigenwijsheid van je hond volgt.

 

Dit traject bestaat uit:

- een uitgebreide intake, deels telefonisch, deels per mail

- 5 coachsessies via Zoom van +/- 45-60 minuten

- eventueel huiswerk om samen thuis met je hond te doen

 Aan het eind van dit traject:
 • Weet je dat goed goed genoeg is, en voel je dat ook. Het onbestemde gevoel van tekortschieten is weg.

 • Weet nu waarom je geraakt werd door opmerkingen van anderen, je kan helen wat er dan geraakt werd

 • Herken je beter wanneer je hond je spiegelt en wat je daar dan mee of aan kan doen en wanneer het van de hond is.

 • Herken nu welke oude patronen en overtuigingen jou en je hond niet niet meer dienen.

 

Je investering is € 450,-, betaal je liever in delen dan kan dat in twee deelbetalingen van € 247.50.

Cute Happy Dog